Tisdagsträning!

Jag började nytt jobb förra måndagen och är så trött när jag kommer hem att det blivit lite dåligt med träning tyvärr... Igår var det dock tisdag och man missar ju inte träningen med agilitygruppen! Körde lite träning innan agilityn, både Samson och Vilda fick träna klissträning. Det går faktiskt ganska bra, dock har jag alldeles på tok för bråttom och vill gå lite för fort fram. Det gör Vilda osäker och då blir jag frustrerad... Tack Carro ich Sandra för att ni hjälper mug när jag mest blir arg. Ilska och hundträning är ju en dålig kombo...

Månadens tema på agilityn är serpentiner, serpentiner har aldrig varit min grej, jag fattar inte var jag ska springa, stå eller ta vägen. Eftersom jag inte kan så kan heller inte mina hundar detta så temat blir bra men jobbigt för oss. Vildas ork och koncentration försvann efter ca sex minuter på träningen, då ville hon göra annat. Ingen ide att köra så mkt mer med henne då, jag vill ju att hon ska tycka att det är kul! Samson var oerhört taggad från början och sprang mest utan att tänka och hoppade random hinder som dök upp. Han lugnade ner sig till slut och jag tror kanske att det fastnade lite i hans huvud. Banan vibkörde på slutet gick bra idag, känbs skönt eftersom vi i helgen ska upp till sundsvall och tävla!

Valpisarna växer och letar snart nya hem. De har fått sina stamtavlenamn, kolla gärna in på p-kullens sida och titta!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln