Trevlig söndag!

Idag på förmiddagen satt jag bara hemma med ångest, jag tycker det av någon anledning känns jättejobbigt att börja på nytt jobb... Då hörde en räddande ängel av sig! Sara (ni kan läsa om hennes hundar här) från min agilityträningsgrupp undrade om jag ville hänga med och träna i hallen, de var ett gäng som hade bokat. Klart jag ville! Sen föreslog hon en promenad innan. Ja! Precis det här behövde jag. Vi möttes ute på drottningholm och gick en mysig tur i skogen och tog en fika. Alla hundar skötte sig utmärkt! Supermysigt!

Sen blev det en tvåtimmarsträning, jag och Samson tränade bakombyten som gick superbra, han har verkligen greppat de nu ( och matte med!). Vi körde också ganska mycket slalomträning eftersom han har en tendens till att komma för fort in i slalom och missa andra porten. Även de här gick så bra. Han känns så fin nu att vi längtar massor efter att starta. Vilda körde tolvpinnars slalom, min lilla vovve klarade detta galant! Sen blev hon så trött att hon vinte ville köra mer. Hon har inte ärvt sin pappas vilja att jobba riktigt, petitesser som trötthet hindrar inte Samson att köra vidare, men Vilda är bara ung än, så uthålligheten kommer garanterat när hon blir äldre!

Tack för en jättetrevlig dag Sara, det behövdes :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln