Hej världen!

Valparna har nu börjat se världen! Det är så roligt när de öppnat ögonen, de blir liksom mer personliga då. Tänk att de redan ärvtvå veckor gamla! Snart behöver de nya hem! De växer jättefint och är runda o goa.

Jag har kört träningsvecka denna vecka, i tisdags körde jag ju både agility och rally, i onsdags åkte jag ut till hallen för att först träna med Carro och sen med Sara och Danielle. Jag och Carro hade en jättetrevlig kväll men det blev inte så mycket träning, hundarna fick iallafall socialisera, bra för Vilda som inte riktigt gillar stora svarta hundar, nu fick hon umgås med både en rottis och en finsk lapphund. Jag och Sara tränade sen rallylydnad, vi satta upp tre skyltar i små banor, Samson var toktaggad och hamnade före mig hela tiden, men de känns som att det går åt rätt håll iallafall. Vilda körde också några skyltar men där har vi ett tag kvar innan hon lyckas hålla koncentrationen uppe nån längre tid, Vilda fick också köra platta tunneln, det går sakta men säkert framåt....

Torsdagen blev det mer träning, först en rallybana, första gången jag och Samson går en hel bana, i stort nöjd med några missar. Sen körde vi tvåminutersintervaller med träning, både Samson och Vilda fick träna att stå med frambenen på en kloss och flytta bakdelen runt. Jag blev faktiskt imponerad av mina hundar vad fort de greppade det! Det som imponerade mest på mig idag var då Sandras unghundshane Easy drog fram till Samson och Samson faktiskt väljer att inte agera! Samson har ju inte mycket över för andra hanar, men idag impade han på matte genom att faktiskt bara stå där och vänta!

Idag tar vi det lugnt, det blir bara en skogstur hundarna vill nog gärna sträcka ut och springa i djupsnö!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln