Vi börjar om!

 

Jag blev lite taggad på att blogga igen! Den får innehålla lite allt möjligt, valpar, träning, tävling, utställning....

2014 började på sämsta tänkbara sätt.... Nova satte igång att valpa, men det blev liksom inget mer än sätta igång... in till Bagis där de konstaterade att allt såg bra ut, 6000 kr fattigare och inga valpar rikare åkte vi hem igen. Efter några timmar med ingen sömn hade hon lite små värkar men inget mer än de. Tillbaka till bagis! Efter många om och men blev det kejsarsnitt... 7 stycken galet pigga krabater fick vi tillbaka, Nova fick vi vänta på då hon inte mådde så bra efter narkosen. Efter en stund kom Nova tillbaka, hon var inte alls pigg. Knappt vaken, febrig och ofräsch. Hon blev kvar på sjukhuset, efter tre dygn hade hon repat sig så pass att hon fick åka hem! Nu är hon piggare och feberfri! Tack och lov!! Det var hemska dygn....

I samma veva nås jag av beskedet att Vildas mamma har drabbats av den ärfliga sjukdomen Primär linsluxation, jahapp, de blir inga valpar på mitt älskade tuffs, jag grät konstant i två dagar men bestämde mig sen att Vilda blir kvar hemma ändå, hon blir min tävlings och utställningshund! Hon betyder för mycket för mig för att flytta!

Nu kan det väl bara bli bättre va? I år ska bli ett tävlingsår, Svea, Samson och förhoppningsvis Vilda ska debutera i rallylydnad, Samson ska fortsätta i agilityn, Vilda ska förhoppningsvis starta hon med. Sen blir det ju såklart en del utställningar!!

Det är 2,5 år sen jag bloggade sist! Kul att komma igång igen =)

Tjing!

// Monica

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln