Städar....

"städa städa varje fredag o så varje jul, de tycker jag är kul...." eller nja... men nu ligger det grejer överallt så jag har inget val. Trötta är vi idag, Mini har kräkts hela natten så de blev lite upphackad sömn... Får hundar kaliumbrist om de kräks mkt som människor kan få? Annars går livet sin gilla gång. Lilla Nova växer och ser snyggare ut för varje dag som går!

 

Igår var vi på öppethus på HUndens Hus som har öppnat en ny träningslokal i Årsta. Det var trevligt, träffade Kickan jag tränar för och Linda jag har tränat för, trevligt! Vi hamnade på bild i Kickans blogg med, se inlägget här 

 

Nä de är väl dags att sluta fly städningen....

 

Ciao!

 

//M

Etiketter: vardag kompisar

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln