Huvudvärk o drottningholm

Idag har jag varit med Carro, 3 russlar och en grandis vid Drottningholm och lekt lite! Ganska trevligt fast det var lite kall vind. Carro och jag tog en fika på ett mysig café där. Absolut ett ställe att åka tillbaka till.

 

Har en trött och mycket sur Mini hemma nu, Svea får knappt röra sej i lägenheten för då blir de lilla odjuret arg!! Nu har hon iaf gått o lagt sej. Synd att jag måste väcka henne snart för vi ska ta och åka till Rimbo....

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln