Finbesök!!

Nung jobbar och Sara är i skolan så idag får jag äran att ha Svea här! Mys!!! Så nu har jag 3 JRT som bökar omking här, jag mår som bäst med en hundflock runt mej! Kanske jag ska introducera Svea för grunderna i kantarellsök idag? Måste iaf träna lite med Samson, kurs igen imorrn.

 

I natt är det jobb igen, 3 nätter sen en ledig helg igen, då drar vi till Gubbis för utställning igen. Det gick ju bra där sist, får hoppas på repris. Alwa och Carro ska också med. Vi har ju en liten intern utställningsliga, jag, Sara och carro. Just nu har jag inte riktigt siffrorna (Carro har dem) men Samson leder iaf och jag tror att Alwa är 2a. Kan lägga ut poängsystemet och ligan när jag fått den av Carro, om nån är intresserad! 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln