Svensk Vinnarutställning 2011

Idag drog vi till Nkpg för att ställa på svensk vinnare. Lerigt underlag men uppehåll iallafall.  Ferry var först ut och han tyckte att underlaget var väldigt intressant och kröp i stort sätt runt i ringen och visade inte upp sej överhuvudtaget. Ett Vg blev facitet med en fin kritik, det bådar gott inför framtiden om han bara visar sej lite bättre! Samson fick ett Exc med fin kritik, vi måste bättra på rörelserna, och sen tyckte domaren att han ställde i för mkt päls:) Svea fick Vg med en bra kritik! Så i det stora hela är vi nöjda!

 

Tänk att för några månader sen funderade jag om vi skulle få Exc, nu vill jag helst ha ett Ck efter 5 raka Exc:) Vi får se om det blir något. Nästa utställning är inoff den 3 sept i Gubbängen. imorrn ska jag rycka ner Samson!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln