Elakt skvaller och ont förtal...

Hundvärlden är ju som den är... det snackas mkt och rykten sprids fortare än jag vet inte vad. Nu har jag själv nåtts av info att det snackas om mej, och det är saker som inte på något sätt är sanna. Vad tråkigt det är att folk inte bara kan komma och prata med en om det! Jag är ganska trevlig och gillar att prata, om någon undrar något är det bara att komma fram! Det är ju rätt intressant hur snedvridna saker och ting kan bli.... 

 

Så för att göra det hela rätt och dementera vissa rykten:

Jag har inte köpt 6 hundar snabbt enbart för att avla på, jag har 2 hundar, min mamma 2 och min syster 1, vilket blir 5, hur många gånger jag än räknar. Ingen av hundarna är köpta för att avlas på i 1:a hand. De är köpta som sällskapshundar och ev tävlingshundar. 

 

Jag blir ledsen av såna här rykten och att folk inte är människa nog att prata med mej eller någon annan av oss. Kontaktuppgifter finns på sidan. 

Etiketter: tankar avel

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln