Svåra val...

Älskade mini blir inte den hund jag förväntat mej... hon är för liten... Nu blir det inga fler utställningar, och jag vet inte vad jag ska göra. Ska jag ha henne hemma som kompis och maskot eller ska nån få ha henne, säljer henne gör jag inte. Jag vill ju ha hundar jag kan avla på och ställa ut... Va fasen.... svårt det här, hon är ju mitt lilla hjärta det lilla monstret... Vi får se va de blir...

Etiketter: tankar utställning mini

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln