Hundlös o skittrött

Jag tror jag har blivit för gammal... Jag jobbade i natt, hade inte sovit så mkt i helgen då vi var på 2 utställningar. Så jag var sjukt trött i natt, har sovit som en sten idag men känner mej lika trött nu.... Inga vovvar har jag hemma heller, skulle nog behöva gå en promenad egentligen... Istället sitter jag och tjurar lite, dricker kaffe och undrar vem som spelar jazz ute.... Det är min jobbhelg i helgen och det kändes ju lite trist eftersom det är utställning i Askersund i helgen, men lyckades få en kollega att ta den, tänk va bra FB är ibland, jag skrev ett inlägg där att jag behövde bli av med den och vips hade jag ett mail:) Tack Hans!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln