Utställningshelg!

I helgen har vi ställt ut 2 ggr, en inoff i Knivsta och en off i Vallentuna. Ferry gjorde sin utställningsdebut i lördags på inoff, han blev BIR!!=) Han skötte sej exemplariskt i ringen men stackarn kräktes i BIS-finalen. Svea blev BIM, Mini fick strålande kritik men inget Hp.... Hon e ju för liten=( Samson gick bäst och blev BIS-4! Stolt matte!!

 

Söndagen blev en helt ok dag det med, Samson Exc, de andra VG. Mini fick ju Good förra veckan så de kändes bra med ett VG. 

 

Har de lossnat för Samson nu? Han gcik bra som junior men sådär som unghund, nu fyller han 2 om några veckor och de verkar som allt fallit på plats lite... inte bara med utställningar utan också i all annat... Vi får se, 2 utställningar närmaste veckorna nu.  Vi ska mysa in oss i soffan nu, de regnar massa ute... Kanske ta ett glas rosé?=)

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln