Ransäter International Dogshow!

Det har ju minst sagt gått lite si och så med utställningsresultaten på senaste tiden... så det var med blandade känslor vi åkte till Ransäter. Det är ju alltid kul att åka på stora utställningar men det kostar ju en del pengar så man vill inte åka och få ett good och en dålig kritik... Men i Ransäter tog vi revansch från Alfta!!!! Det gick bättre än jag någonsin hade hoppats på!!! Jag ville iaf ha ett "Very Good" på Samson. På lördagen fick vi ett excellent men blev oplacerade i ett enormt starkt startfält! Unghundshanarna var grymt fina! Mycket nöjd med mitt excellent! På söndagen startade vi i samma urstarka startfält, alla fick exc! Händer inte ofta, kul med ett exc igen tyckte jag! Men då tog vi placering i konkurrensen, blev nr 2 i unghundsklassen! Kul! Men inte nog med det, vi fick ett Ck och fick tävla vidare i BHK. Tro det eller ej men vi tog placering där med!! Samson blev nr 3 med r-cert!! Jag var så stolt så jag kunde spricka!!! Sjukt stolt!!! Nung handlar Samson så jäkla bra!!! 

 

Svea fick "Very Good" både lördag och söndag, Mini knep 2 pl i valpklass lördag (med en finfin kritik!!) och ett "Good" i debuten i officiell klass. Tallulah visade sej inte från sin bästa sida på lördagen då fick hon ett "Good" på lördagen blev det ett "Very Good". 

 

Vi har haft en grymt trevlig helg men nu är vi slitna:)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln