borde trimma hund eller städa....

...men gör inget av det. Sitter mest här och är slö. Har iallafall städat ut förrådet och slängt en del grejer i containern. Samson var inte alls nöjd, han är rädd då jag bär saker (jag kanske har tappat nån grej på han nån gång....) så han gömde sej mest. Mini däremot var överallt och ingenstans som vanligt... Nu skulle jag både behöva städa (de ser ut som en knarkarkvart här!!) och trimma färdigt odjuren till helgen. Det är så svårt att ta sej för grejer ibland...

 

I morse vaknade jag av att jag låg i en sjuk skum ställning och hade så ont i nacken, fick långsamt, långsamt ändra ställning och då försvann nackvärken rätt fort, när jag öppnar ögonen ser jag dock att sängen är full av gräs???!!! Hur kom det dit? O när? Jag fattar ingenting... 

 

Har lagt upp en del bilder på hundarna i ett nytt galleri, det är lite blandade bilder på allt möjligt!

 

Nej nu får jag ta tag i det här! 

 

Ha de fint!

 

//M

Etiketter: vardag tankar trimning

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln