Numera glad ägare till ett tält

Mitt tält!! Mitt tält!!

Mitt utställningstält har kommit!! =) Nu kan jag vara ännu mera nördig i Vallentuna på utställningen! Måste bara få tid att hämta tältet på posten, just nu jobbar jag 4 nätter i rad, vilket betyder att jag i stort sätt sover, rastar hundar och jobbar. Däremellan försöker jag äta lite med! 2 nätter kvar innan jag är ledig... Nu börjar helgen med, och det är varmt ute 0 högsäsong för en akutmottagning... 

 

Trevlig helg allihopa, ska rädda min väska från en terrorterrier!!

Etiketter: tankar inköp jobb

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln