Valputställning!

Tidigt i morse tog vi buss, tunnelbana och till sist roslagsbanan för att ta oss ut till Åkersberga. Första gången jag va där ute men Åh så vackert de va! Kan tänka mej den röda stugan där med om jag inte hittar nån på Värmdö:) Vi skulle alltså ställa ut valparna. Jag tycker det är bra träning och snart ska de ställas officiellt så det är bra med ringträning och inte minst att kunna slappna av bland folk och hundar. I ringen gick det väldigt bra, Svea BIR och Mini som god tvåa med Hp. Kritken finns som vanligt på hundarnas egna sida. Samson fick idag följa med som sällskap. Nu har jag 2 mkt trötta jrt som sover bredvid mej. Nu tar vi ledigt från ringarna tills den 28/5, då är det Stockholm International dog show! Ska bli så kul!! Miniatyrbullterriern Glenn ( vars hemsida finns under länkar!) och hans ägare ska också med. Blir säkert en trevlig dag! Hoppas vi ses!! (Jag har beställt ett utställningstält där jag kan sitta och glassa, hoppas de hinner komma!!)

 

//Monica

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln