Detta är ett blogginlägg

Alwa BIS-3 Alwa BIS-3

Japp det är ju de....=) De va ett tag sen det skrevs ngt i denna blogg. Jag har jobbat, varit i Härnösand och hälsat på min pappa och ställt ut vovvarna. I går var jag på planeringsdag med jobbet ute i oerhört vackra Lillsved på Värmdö, har blivit helt såld på Värmdö nu och skulle mer än gärna ha en liten stuga där med en tomt där vovvarna kan vara ute!

 

Helgen var bra, Mini blev BIM-valp, vi behöver träna mer ringträning, jag måste hitta något hon går igång på så hon blir lite mer taggad ist för att kolla på gräset... Samson fick Hp men blev slagen av vuxenhannen. Bra kritiker på bägge dock! Svea fick kanonkritik men blev slagen av Mini=) Kompisens GD blev BIS-3!! Grattis Carro och Alwa! I helgen kör vi igen, dock är det mycket få hundar anmälda... trist!! Vi tar de som träning innan vi börjar ställa officiellt i sommar. 

 

Nä solen skiner ute, jag har 3 goa hundar hemmar, man kanske ska ta och gå ut!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln