Utställning!

Idag steg vi upp tidigt och tog den grå blixten till Enköpings BK. Dags för inoff utställning. Med oss hade vi Samson, Svea, Mini och kompisen GD Alwa. Alwa var först ut, hon fick en helt ok kritik men blev tyvärr utan hp idag. Efter en lång väntan i den kyliga vinden blev det russlarnas tur. Mini blev också utan hp, hon var för liten... Det är hon väl med egentligen. Är väl tveksamt om hon växer på sej då hon faktiskt är 6 månader... de fattas några cm på höjden. Sen var det Sveas tur, och hon  knep ett Hp och blev BIR-valp! Kul!! Samson fick en strålande kritik och blev BIM, den rosetten har jag inte i min samling så de passar bra;). Så i det stora hela en bra dag!

 

Nu laddar vi för inoff i helgen igen, tillbaka till mina hemtrakter, hem till Västernorrland:D Hoppas domaren gillar små jrt:s....

Etiketter: utställning

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln