Slut på ledighet

Efter att ha haft ett väldigt luftigt schema i 2 veckor då jag hunnit med väldigt mkt, som att spåra med hundarna x flera, träna lydnad med både den stora och den lilla (med tveksamt resultat=)) så är de dags att börja jobba inatt igen. Känns sådär med tanke på finvädret. Idag har jag inte tränat ngt med hundarna, vi tog de bara lugnt, har varit ute i solen. Vi mötte upp Sara och Svea vid globen, tog en cache och käkade thai. Sommarvärme och jag har inlett shorts-säsongen=). Igår inledde vovvarna sin badsäsong, Samson hoppade direkt i, svårt att tro att den hunden vägrade bada förra året. Mioni badade för första gången och hon gick rakt ut och simmade! I veckan ska vi försöka trimma hundarna lite, ska ställa inoff på lördag!

 

//Monica

Etiketter: träning spår

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln